ΑΦΙΕΡΩΜΑ – RELEASE ATHENS 2024 – MEGADETH, BLIND GUARDIAN & GRAND MAGUS 14/06/2024

Spread the love

Με αυτό το τρόπον τινά meme αναμένουμε την Παρασκευή 14 Ιουνίου κι η μέρα θα κλείσει με Megadeth, Blind Guardian και Grand Magus για τη δεύτερη ημέρα του Release Athens 2024 !

Οι Megadeth έρχονται μετά από 8 χρόνια ξανά στην Αθήνα. Στα πλαίσια της περιοδείας τους Crush The World και του πιο πρόσφατου δίσκου The Sick, The Dying… And The Dead! το ελληνικό κοινό θα παρευρεθεί στην Πλατεία Νερού για να τους απολαύσει για ακόμα μία φορά.

Δεκαέξι albums με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Ένα συγκρότημα με πολλές αλλαγές μελών, παύση της μπάντας κι επανένωση 2 χρόνια μετά. Τα ζητήματα υγείας του Dave Mustaine με καρκίνο, όπου κι ευτυχώς ανέκαμψε. Όλα αυτά δεν θα έκαναν άλλωστε το όνομα Megadeth να χαθεί στη λήθη. Οι ζωντανές εμφανίσεις δεν παύουν να γίνονται. Κομμάτια όπως το À Tout Le Monde, Symphony Of Destruction και Peace Sells… But Who’s Buying? έχουν θεμελιωθεί στα sets.

Και μιας κι η αδυναμία προς την μεταλομάνα Φινλανδία υπάρχει και θα υπενθυμίζεται, ο Teemu Mäntysaari των Wintersun ως το πιο πρόσφατο μέλος, συμπληρώνει τον μέχρι πρότινος Kiko Loureiro στην κιθάρα.

 

Το επικό στοιχείο θα προστεθεί στο επικείμενο live με τους Blind Guardian. Μετά την τριπλή εμφάνισή τους στην Αθήνα – εκ των οποίων οι δύο ήταν sold out στο Floyd – και μία ομοίως sold out στην Θεσσαλονίκη, δε χωρά αμφιβολία πως η αγάπη χαρακτηρίζει τη σχέση των Γερμανών με το ελληνικό κοινό.

Ακόμα μία φορά να δει κανείς ζωντανά τους Blind Guardian δεν είναι χάσιμο χρόνου, σε καμία των περιπτώσεων, οπότε περιμένουμε εναγωνίως!

 

Την συναυλιακή ημέρα ανοίγουν οι Σουηδοί Grand Magus. Κι εκείνοι έχουν να εμφανιστούν ζωντανά στην χώρα μας από το 2017. Όταν ανακοινώθηκε το όνομά τους στο line-up, πλατύ χαμόγελο σχηματίστηκε.

Μία χαμηλών τόνων μπάντα, η οποία κάνει πολύ καλά αυτό που ξέρει. Είναι γνωστή άλλωστε η Σουηδία για τις προσεγμένες παραγωγές της και τη μουσική της παιδεία. Δεν αποτελούν εξαίρεση οι Grand Magus σε αυτό. Εννέα δίσκους έχουν κυκλοφορήσει, κι όλοι είναι top notch – έτσι το λέμε και στο χωριό μου. Ωραίο metal, καλαίσθητο, βγάζει φινέτσα με τον τρόπο του. Κάποιοι θα πουν πως είναι light για τα γούστα τους, αλλά μάλλον δεν άκουσαν εις βάθος. Την Παρασκευή θα έχουν την ευκαιρία τους.

Οι τρεις αυτές μπάντες θα εμφανιστούν στην δεύτερη ημέρα του Release Athens 2024! Αντηλιακό και μπόλικο νεράκι!

 

Πόρτες: 18:00

Grand Magus: 19:00

Blind Guardian: 20:15

Megadeth: 22:20

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

by Danai D. Gouta

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *