ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ THE RUMJACKS – GAGARIN205 17/03/2024

Spread the love

Ημέρα Αγίου Πατρικίου 17/03/2024 και Κυριακή της Τυρινής. Ακολουθούσε η Καθαρά Δευτέρα, οπότε όσοι μείναμε στην Αθήνα για το τριήμερο θα χαλαρώναμε την επομένη της συναυλίας. Οπότε μία βόλτα από το Gagarin205 για συναυλία Rumjacks σχεδόν επιβάλλεται!Στο Gagarin205 έβλεπε κανείς καρώ πουκάμισα και τραγιάσκες τριγύρω. Οι Rumjacks με μόττο “Gutrot & Roll” στο backdrop βγαίνουν στις 21:30 χωρίς support.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εξ αρχής υπήρχε κέφι. Κι από την μπάντα κι από το κοινό. Ο Mike Rivkees τραγουδούσε, χοροπηδούσε, κι η υπόλοιπη μπάντα ακολουθούσε στον ίδιο ρυθμό.
Το κοινό ομοίως διασκέδαζε πολύ με τη συναυλία. Ήταν σα να βρισκόμασταν όλοι στην Ιρλανδία και γιορτάζαμε την ημέρα του Αγίου Πατρικίου σα τους γηγενείς. Προφανώς και στο “An Irish Pub Song” ξεσηκώθηκε για τα καλά! Ακόμα και στο “Rhythm Of Her Name” βέβαια, που είναι ένα πιο ήπιων τόνων κομμάτι, η ενέργεια δεν έπεφτε, όλοι βρίσκονταν σε μόνιμη εγρήγορση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν είχε το Gagarin205 κάποια ιρλανδική μπύρα λόγω της ημέρας, αλλά μας περίμενε μετά τη συναυλία στον Τρυποκάρυδο. Η μπάντα χαιρετούσε τους φανς, τραβούσαν φωτογραφίες, θα μάζευαν τον εξοπλισμό και θα έρχονταν στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στην Πανόρμου.

Οι Rumjacks άργησαν να έρθουν, κατέφθασαν γύρω στη 01.10 στο μαγαζί, όπου η διάθεση ήταν πιο χαλαρή. Με καλή μουσική στα ηχεία, ιρλανδική stout μπύρα κι ιρλανδικό ουίσκι στα ποτήρια των θαμώνων, έκαναν blend με τη μπάντα ρωτώντας πράγματα για εκείνους και τη μουσική τους. Προσιτοί όλοι τους και πρόθυμοι για συζήτηση.

Μια γιορτή που τιμάται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αλλά η ιρλανδική κουλτούρα είναι πολύ κοντά στα ελληνικά δεδομένα της διασκέδασης.
Και στα επόμενα!

by Danai D. Gouta

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *