ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ BOTCH, ALLOCHIRIA – GAGARIN205 25/03/2024

Spread the love

25η Μαρτίου και μετά τον μπακαλιάρο και τη σκορδαλιά, πήγαμε στο Gagarin205 για να δούμε Botch. Πρώτη και τελευταία εμφάνιση στην Ελλάδα! Δε το χάνεις!
Τη βραδιά άνοιξαν οι Allochiria. Ο κόσμος ήρθε για τους Botch μεν, ήρθε και για τους Allochiria δε. Έχει γίνει μια από τις αγαπημένες μπάντες του κοινού, και πολύ δικαιολογημένα. Η μουσική μιλά μόνη της άλλωστε. Με απλή εμφάνιση, ερμηνεύουν τα κομμάτια τους, και βγαίνει τόσο αβίαστα, λες κι είναι σε πρόβα. 40 ευχάριστα λεπτά, όπου ακούσαμε και τραγούδια από τον πιο πρόσφατό τους δίσκο Commotion.
Συμπέρασμα: Η ελληνική μουσική σκηνή έχει να δώσει πολλά!

Λίγο μετά τις 22:00 ανεβαίνουν οι Botch στη σκηνή. Ένα δέος στην ιδέα ότι αυτή τη μπάντα τη βλέπεις ζωντανά για πρώτη και τελευταία φορά, κι η πόλη σου είναι κι ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας τους, ναι σε πιάνει.

Το κοινό ήταν περιχαρές που βρισκόταν εκεί, δικαίως άλλωστε. Για μιάμιση ώρα, οι Botch έδωσαν τόση ενέργεια, ο Dave Verellen χοροπηδούσε και χτυπιόταν σαν έφηβος. Με μπύρα ανά χείρας, απολάμβανε κανείς το live από όποιο σημείο κι αν στεκόταν. Σε μουσικό επίπεδο δεν υπάρχουν πολλά να σχολιάσει κανείς. Οι Botch είναι αυτοί που είναι. ”A bunch of old-timers” είπε χαριτολογώντας ο frontman και το ζήτημα ήταν να περάσουμε καλά όλοι.

Πράγματι περάσαμε καλά, και φεύγοντας από το Gagarin205 η χαρά για αυτό που ζήσαμε ήταν μεγάλη. Από τα καλύτερα live μέχρι στιγμής!

Report by Danai D. Gouta

Photos by Tilemachos Kouklakis

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *