ΑΦΙΕΡΩΜΑ – VILLAGERS OF IOANNINA CITY 22/09/2023

Spread the love

Κλαρίνο, τσαμπούνα, κι ηλεκτρική κιθάρα. Όχι λύκοι, οι Γιαννιώτες  θα ακουστούν στον λόφο του Λυκαβηττού. Με αφορμή την επαναλειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου του Λυκαβηττού, θα ανέβουν στην σκηνή οι Villagers Of Ioannina City. 

Οι Villagers Of Ioannina City, ή V.I.C., εξέδωσαν το 2014 το εξαιρετικό Riza (2014, Mantra Records). Ο δίσκος αυτός, συνδυάζοντας ψυχεδελικά, stoner και παραδοσιακά στοιχεία, προωθεί την Ηπειρώτικη μουσική αβίαστα και πετυχημένα. 

Την ίδια χρονιά, αλλά λίγους μήνες αργότερα, το EP ονόματι Zvara/Karakolia (2014, Mantra Records) κυκλοφορεί. Η εν λόγω κυκλοφορία είναι ανατριχιαστική και ξεσηκώνει τους πάντες να τα πάρουν όλα ζβάρα. 

Έπειτα από 5 έτη, οι Villagers Of Ioannina City κυκλοφορούν το Age Of Aquarius (2019, Mantra Records) και το Father Sun γίνεται αναμφιβόλως το νέο αγαπημένο κομμάτι. 

Πλέον, είναι πρωταγωνιστές στα συναυλιακά δρώμενα και ξέρουν να διασκεδάζουν, κι οι ίδιοι και το κοινό που τους παρακολουθεί.  Κάποιος άλλος καλλιτέχνης δεν έχει ανακοινωθεί ως support, ωστόσο δεν ενοχλεί αυτό κανέναν. Η Παρασκευή 22/09/2023 στο Θέατρο του Λυκαβηττού θα κάνει τους πάντες να “αλυχτούν” στους ήχους των V.I.C.! Αναμένεται πολλή ενέργεια, κι ενδεχομένως και χορός!

Πληροφορίες 

Τα εισιτήρια στοιχίζουν 15€ 

Προπώληση εισιτηρίων: 

  • Ηλεκτρονικά μέσω της www.ticketmaster.gr 
  • Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster: 211 1981535
    Για αγορές μέσω internet/call canter υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου 
  • Όσοι ενδιαφέρονται για hard copy εισιτήρια μπορούν πλέον να αγοράσουν από τα κάτωθι καταστήματα: 

                      – Monsterville (Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι, τηλ.: 2103648180) 

                      – Metal Era (Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 2103304133) 

 

Ο Δήμος Αθηναίων, παράλληλα με τη συνολική ανάπλαση του λόφου του Λυκαβηττού, μας προσκαλεί να επισκεφτούμε ξανά το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού δίνοντας προτεραιότητα στο περιβάλλον του Λόφου. 

Με σεβασμό στην περιοχή και τους κατοίκους της, η προσέγγιση με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του θεάτρου για τις ημέρες και ώρες των εκδηλώσεων θα επιτρέπεται μόνο σε ΑμεΑ, ηλικιωμένους, καθώς και για επιβίβαση/αποβίβαση ταξί. 

Παράλληλα, ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχει στους επισκέπτες δωρεάν μεταφορά με τη χρήση shuttle bus το οποίο θα πραγματοποιεί αναβάσεις στο Θέατρο από τις 19.00 έως τις 21.30 ξεκινώντας από την οδό Σαρανταπήχου. Μετά το πέρας της συναυλίας, τo shuttle bus θα εξυπηρετεί την κατάβαση του κοινού από το θέατρο. 

Προτεραιότητα θα έχουν ηλικιωμένοι, άνθρωποι με κινητικές ή άλλες δυσκολίες, έγκυοι. 

by Danai D. Gouta

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *