ΑΦΙΕΡΩΜΑ MARAUDER, SNOWBLIND, WILDFIRE – TEMPLE 24/11/2023

Spread the love

Στην σκηνή του Temple θα εμφανιστούν οι Marauder μαζί με τους Snowblind και τους Wildfire. Την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, στις 24, θα τους απολαύσουμε. 

Οι headliners της βραδιάς Marauder – το διαβάζετε Μαράουντερ, παραδεχτείτε το – κυκλοφόρησαν τον νέο τους δίσκο, τον Metal Constructions VII (2023, Pitch Black Records) προ ολίγων μηνών. Με αφορμή λοιπόν αυτό, οι  Marauder θα συνοδέψουν τα αγαπημένα The Greek Revolution Begins και Metal Warriors. Μια μπάντα που έχει σταθεί δυνατή στο πέρασμα του χρόνου, όπου ο Γιώργος Σωφρονάς κι ο Ανδρέας Τσαούσης συνεχίζουν να αφοσιώνονται με power!  

Αλλαγές μελών έχουν γίνει αρκετές, αλλά ο πυρήνας παραμένει ίδιος. Στο lineup έχουν προστεθεί κι ο Τάσος Κροκόδειλος (Spitfire) στα φωνητικά κι ο Νίκος “Yngve” Σάμιος (SIRIUS, Flames) στα τύμπανα. Οπότε είναι σχεδόν αυτονόητο πως όποια κομμάτια του συγκροτήματος κι αν ακούσουμε, θα τα ακούσουμε σε άρτια εκτέλεση. 

Οι Snowblind, μία μπάντα με mastermind τον Μιχάλη Γαλιάτσο θα ανεβούν δεύτεροι στη σκηνή του Temple. Από την δημιουργία τους το 1999 μέχρι και σήμερα, έχουν προσφέρει έξι δίσκους. Προσωπικά, αν το αγαπημένο One Life To Live από τον δεύτερο δίσκο Lord Of My Fate (2003, Sleaszy Rider Records) ενδέχεται να βρίσκεται στο setlist, μάλλον θα υπάρξει αναπάντεχη υστερία στο Temple. 

Σε κάθε περίπτωση, η μπάντα έχει αρκετό υλικό για να παρουσιάσουν. Κι αν μη τι άλλο, είναι ένα ξεχωριστό συγκρότημα, που έχει σταθερή πορεία με σταθερό lineup ανά τα χρόνια, κι ίσως αυτή να είναι μία συνταγή επιτυχίας. Ξεχωρίζουν στο είδος του heavy metal. 

Τέλος, οι Wildfire θα ανοίξουν τη βραδιά. Το εξαμελές συγκρότημα θα μας παρουσιάσει κομμάτια από το ομώνυμο EP τους. Ίσως να ακούσουμε και κάτι από τη δουλειά που ετοιμάζουν, μιας κι είναι προ των πυλών για δίσκο. Με ξεσηκωτικό heavy metal θα μπούμε σε άλλες συχνότητες, ξεχνώντας την καθημερινότητα. Μην εμφανιστεί καμιά μάγισσα βέβαια… 

 

Πόρτες: 20:00

Έναρξη: 20:30

Προπώληση Εισιτηρίων:  Ηλεκτρονικώς μέσω του cometogether.live  

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ σε περιορισμένη προπώληση, στη συνέχεια διαμορφώνονται στα 12€  και στο ταμείο στα 15€ . 

by Danai D. Gouta

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *