ΑΦΙΕΡΩΜΑ FLAMES, RELEASED ANGER, DEVIL ROLLING DICE – TEMPLE 10/11/2023

Spread the love

Flames live! Φωτιά και λαύρα αναμένεται! Μαζί τους οι Released Anger κι οι Devil Rolling Dice στις 10 Νοεμβρίου 2023,  ημέρα Παρασκευή. 

Έχουμε και λέμε… Οι Flames από το 1984 έχουν αλλάξει πολλά μέλη, αλλά με τους αδερφούς Kirk σταθερούς στο line-up. Παρ’ όλα αυτά, από το Made In Hell (1985, FM Records) με τα διαόλια στο εξώφυλλο έχουν φτάσει στην πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους. Αυτή είναι το Resurgence (2022, No Remorse Records). Το εν λόγω album κυκλοφόρησε με διαφορά 26 ετών από το προηγούμενο. Κανείς θα νόμιζε πως το συγκρότημα έχει διαλυθεί. 

Είναι γεγονός πως η ανακοίνωση αυτής της συναυλίας έκανε πολλούς να χαμογελάσουν και να αναμένουν την προπώληση των εισιτηρίων. Η τελευταία τους εμφάνιση ήταν τον περασμένο Μάρτιο στην Θεσσαλονίκη. Μεγάλη η αναμονή, αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει, σωστά; 

Οι Released Anger από την Αθήνα είναι το δημιούργημα ανθρώπων που ειλικρινά αγαπούν το thrash. Είναι μια μπάντα που δημιουργήθηκε το 2005, με δύο LP δίσκους. Μοιάζουν να ξεπήδησαν από τα 80’s. Δεν είναι κακό αυτό, σε καμία περίπτωση. Άλλωστε, το δηλώνουν κι οι ίδιοι πως είναι old school trashάδες. 

Για ζέσταμα, θα ανέβουν στην σκηνή του Temple οι Devil Rolling Dice. Θα ξεκινήσουν μια “καταστροφική αλληλουχία” με το thrash τους. Ευελπιστούμε να γίνει κάποια ανακοίνωση για δίσκο που είναι στα σκαριά. Αν μη τι άλλο, έχουν περάσει 4 έτη από την πρώτη full-length κυκλοφορία τους. Προφανώς θέλουμε κι άλλο! Ας μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα:

 

Η βραδιά προβλέπεται καυτή. Ας είναι έτοιμοι οι πυροσβεστήρες, γιατί θα υπάρξουν “Φλόγες” και θα πάρει φωτιά ο Ναός! 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.

Devil Rolling Dice: 20:45-21:25

Released Anger: 21:40-22:25

Flames: 22:40-23:50

Προπώληση Εισιτηρίων : 

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στα 10€ 

Λοιπή προπώληση στα 12€ 

Ταμείο στα 15€  

Ηλεκτρονικώς: more.com  

Φυσικό κατάστημα: No Remorse Records (Ακαδημίας 81, Αθήνα) 

by Danai D. Gouta

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *