ΑΦΙΕΡΩΜΑ ASHES OF ARES LIVE @KYTTARO

Spread the love

Η φωνάρα του Matthew Barlow θα ηχήσει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Καστοριά και Ξάνθη! Στα πλαίσια λοιπόν του πιο πρόσφατου δίσκου Emperors And Fools (2022, Rock Of Angels Records) που κυκλοφόρησε, οι Ashes Of Ares θα επισκεφτούν τη χώρα μας. 

Το συγκρότημα λοιπόν δημιουργήθηκε το όχι μακρινό 2012, κι η σύμπραξη αυτή των Freddie Vidales και Matthew Barlow αποδεικνύεται πολύ πετυχήμενη. Ο ομώνυμος πρώτος δίσκος Ashes Of Ares (2013, Nuclear Blast) με τη συμμετοχή του Van Williams (ex – Nevermore) στα τύμπανα, είναι μια δυναμική και καλοδουλεμένη εισαγωγή του τι έπεται. 

Πράγματι, 5 χρόνια μετά, το Well Of Souls (2018, Rock Of Angels Records) συνεχίζει στην ίδια ρότα. Ακούγονται πιασάρικα κομμάτια όπως το Sun Dragon και το αγαπημένο Time Traveler.  

Είναι προφανής η σύγκριση με τους Iced Earth, και στο μουσικό στυλ της μπάντας, αλλά και λόγω της φωνής του Matthew Barlow. Η αποχώρησή του από τους Iced Earth, ήταν ένα γεγονός που στεναχώρησε πολύ κόσμο. Ωστόσο, θα ακουστούν και κομμάτια των Iced Earth στο επικείμενο live. “Ας ακούσω το Burning Times κι ας πεθάνω!” είναι μια πρώτη σκέψη. 

Η προσθήκη κι άλλων ημερομηνιών ανά την Ελλάδα πέραν της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δείχνει πόσο σε εκτίμηση έχουν τη χώρα μας οι Ashes Of Ares. Περιμένουμε με ανυπομονησία την εμφάνισή τους στο Kyttaro Live την ερχόμενη Δευτέρα 12/06/2023! 

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του https://www.123tickets.gr/ 

by Δανάη Δ. Γούτα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *