LIVE REPORT ANORIMOI – GAGARIN 205 22/12/2023

Spread the love

Μα τη μουστάρδα! Η προτελευταία Παρασκευή του έτους 22/12/2023 ήταν φανταστική! Οι ANORIMOI ανέβηκαν στην σκηνή του Gagarin 205 και μας έδωσαν το Πέος Της Παρηγοριάς!

Στην αρχή φαινόταν πως η προσέλευση δεν ήταν αρκετή, αλλά σιγά σιγά γέμισε το Gagarin. Λίγα λεπτά μετά τις 21:00 βρέθηκαν οι Anorimoi επί σκηνής. Ο ενθουσιασμός του κοινού ήταν έκδηλος από την πρώτη στιγμή, γιατί όχι άλλωστε; Το κοινό φώναζε τη μπάντα ενώ καλά – καλά δεν είχε ετοιμαστεί ακόμη. Λύσσα!

Ως guest κιθαρίστες εμφανίστηκαν οι Gus Drax (Suicidal Angels) κι ο Άλεξ Φλούρος (Diviner). Κι εννοείται ο Κόμης Vargsteiner μας τίμησε με την παρουσία του και μας αφηγήθηκε τα ποιήματά του. Τα οποία ήταν στοχευμένα και προκάλεσαν το γέλιο.

Με το φίλο Μανώλη κούραση δε νιώσαμε καθόλου, η ορθοστασία άξιζε κάθε λεπτό. Το ένα κομμάτι ακολουθούσε το άλλο, και το κοινό δε βαρέθηκε στιγμή, τραγουδούσαμε αδιαλείπτως μαζί με τον Τραμπάκουλα. Πότε το ρολόι χτύπησε 23:30 ούτε αυτό το καταλάβαμε. Και κάπως έτσι το live πλησίαζε στο τέλος του…

Με το πέρας της συναυλίας, οι Anorimoi βρεθήκαν ανάμεσα στους fans τους για φωτογραφίες και συζήτηση, για να κλείσει ακόμα πιο όμορφα η βραδιά! Πράγματι, μια όμορφη βραδιά!

by Danai D. Gouta

ΤΙΖΗΣΑΜΕΘΕΜΟΥ

Έτσι. Μία λέξη όλο μαζί. Αυτό που έγινε στις 22 του μήνα στο Gagarin ελάχιστες ελληνικές metal μπάντες μπορούν να το προσφέρουν. Και μόνο μία με ελληνικό στίχο. Που κυρίως μιλάει για πέη. Δεν το λες και λίγο πράμα.

Την Παρασκευή που λέτε κατηφορίσαμε με τη σύντροφο στο έγκλημα Δανάη για λογαριασμό του SingLoudTV στο Gagarin. Το Gagarin είχε γεμίσει. Από την αρχή μου έκανε εντύπωση το ποσοστό νεαρών ηλικιών που υπήρχε. Οι ANORIMOI με ελάχιστη καθυστέρηση 10 λεπτών βγήκαν στη σκηνή.

Η αγαλλίαση ήρθε άμεσα. Όλο το κοινό φώναζε, ο ήχος ήταν απίστευτα καλός, όλοι ήταν χαμογελαστοί και η μπύρα έρρεε άφθονη. Ο κόμης Βαργκστάινερ έδινε ρέστα στα ενδιάμεσα “σκετσάκια” του – βγαλμένα από τη ζωή θα έλεγα εγώ – και δικό μου προσωπικό highlight το nerf στο “Άσε κάτω το δίκαννο γιαγιά”.

Ακούραστοι και κεφάτοι παίξανε για σχεδόν 3 ώρες – γύρω στα 25 τραγούδια νομίζω μέτρησα. Πάνω στη σκηνή πέρασαν οι Gus Drax και Άλεξ Φλούρος καθώς και ένα ωραίο cameo από τον Γιάννη Ρουμπούλια. Νομίζω το χαμόγελο δεν έσβησε στιγμή από τα χείλια οποιουδήποτε ήταν πάνω, πίσω ή κάτω από τη σκηνή.

Κομμάτι το κομμάτι πέρασε η ώρα. Ήρθε η ώρα του τέλους. Ακούστηκε στα ηχεία το Bye Bye Bye και ξεκίνησαν τις υποκλίσεις και τις χαιρετούρες. Φυσικά κάτσαμε μετά και τους είδαμε και είπαμε δύο τρεις κουβέντες – Μήτσο να θυμάσαι: “ΜΟΝΟΣΤΟΝΕΡ” – αποσπάσαμε και την υπόσχεση για καινούριο δίσκο το 2024. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!

ΥΓ: Δεν μπορώ να κρατηθώ. Τόση ενέργεια από μία κοριτσοπαρέα στο “Πέος της Παρηγοριάς” έχω να δω από πάρτι ΕΑΑΚ όταν έμπαινε το Killing In The Name Of από RATM.

by Manolis Papantoniou

 

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *