ΑΦΙΕΡΩΜΑ – KHIRKI & CALYCES Live @ AN Club

Spread the love

Κίρκη, η μάγισσα η πλανεύτρα. Προσέφερε σε εχθρούς τα μαγικά της φίλτρα και μεταμορφώνονταν σε ζώα.  Με ανάλογο τρόπο το τρίο από την Αθήνα προσφέρει τα μουσικά του “φίλτρα”. Μεθούν τον ακροατή και μεταμορφώνουν την ψυχή του, βγάζοντας προς τα έξω τα ζωώδη του ένστικτα.

H  “Κτηνωδία” (2021, Independent) αφορά σε έναν δίσκο για τον οποίο μπορούν να γραφτούν σελίδες ολόκληρες. Χάριν συντομίας, ο κύριος χαρακτηρισμός είναι «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ». Θρηνείς στο “Wolf’s Lament”  κι εξαγριώνεσαι με το “Raging Bull”. Δεν προσπερνάς κανένα κομμάτι, ο δίσκος μονίμως παίζει από την αρχή μέχρι το τέλος, σαν ένα. Φανταστικός.

Οι Calyces δημιουργήθηκαν το 2018 κι έπειτα από 2 έτη συνέθεσαν στο Impulse To Soar (2020, Dry Clean Records) φρέσκο progressive ήχο. Ο Μάνθος Στεργίου (Tardive Dyskenisia, Lunatic Medlar) δείχνει το πάθος του για τη μουσική σε κάθε project που αναλαμβάνει.

Ακόμα και το εξώφυλλο θαρρείς πως είναι ζωντανό και πλησιάζοντας θα μυρίσεις τα άνθη. Πράγματι μια προσπάθεια που αγγίζει και είναι προσεγμένη.

Στις 23/04/2023, ημέρα Κυριακή, Khirki και Calyses θα μας υποδεχτούν στο υπόγειο του An Club.

Σολωμού 13 στα αγαπημένα Εξάρχεια. Μη ξεχαστείτε.

Εισιτήρια προπωλούνται ΜΟΝΟ στο OLDSCHOOL (Σολωμού 13 – 15, Εξάρχεια)

 

Πόρτες : 20:30

Rock ‘n’ Roll : 21:00

Early bird : 8€

Τιμή εισητηρίου : 10€

by Danai D. Gouta

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *